Nu är vi här!

Här är vi! Två energiknippen som älskar marknadsföring, tokigheter och att träffa nya människor. Därför har vi sedan starten, i maj, varit upptagna med att cykla kors och tvärs över staden för att lyssna till spännande företag, kreativa ungdomar och glada pensionärer. För visst är det så, att marknadsföring handlar om att förstå ditt företag – men även dina kunder. Det är A och O i vårt företag, vi har inga standardiserade recept för en lyckad kampanj eller release utan varje kund och varje enskilt budskap är unikt för oss. Vi vill lära känna dig, och du kan alltid  lita på att vi levererar kreativa lösningar!

Idag lever vi nämligen med helt andra möjligheter än bara för några år sedan. I början på 2000-talet när vi examinerades från Media – och kommunikationsvetenskapliga programmet på Högskolan i Jönköping, fick vi lära oss att flödet  i marknadsföringen var sändare-brus-mottagare. Idag skojar vi ofta om just det där eftersom det är precis tvärt om: mottagare-brus-sändare. Och för att förtydliga: med brus menar vi inte sockerdricka på norska utan det står för alla andra avsändare och annan information som ”stör mottagaren” från vår marknadsföring. Så det gäller att vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt och ofta inkluderar det att flera olika kanaler samverkar för att mottagaren ska hitta budskapet när den är mottaglig.

Men det är inte bara alla hårt investerade högskolepoäng vi skojar om, vi försöker bjuda på det mesta som har med oss att göra. Vi är nämligen helt övertygande om att glädje föder glädje och att känslan i vårt företag ska vara samma som hemma. Högt i tak och utan prestige. Kom gärna förbi vårt kontor på Fabriksgatan 4 och upplev känslan, ta en kopp kaffe eller mys med vår mjuka tollarvalp Blixten som förgyller dagarna med både bus och behövliga mikropauser.