fbpx

Anna Döse

Projektledare som skapar starka relationer

Ett riktigt energiknippe som kickar igång de flesta projekt med tydlig målsättning och struktur. Anna har lång erfarenhet av försäljning, ledarskap och marknadsföring. Tycker om människor och älskar att skapa nya kontakter som utvecklas till fina relationer. Anna är certifierad Ansvarig Reklamutgivare som är en garanti för särskild kompetens och kvalitetssäkring när det gäller marknadsföringens juridik och etik.

Bakgrund

2016-2017 Campus Västra Skaraborg – Utbildningsadministratör
Arbetsuppgifter: Drivande i framtagning av nya YH-utbildningar och genomförande av nya ansökningar. Ansvarig för olika YH-klasser och deras studietid. Tekniska uppkopplingar, individuella utvecklingssamtal, informationsspridning etc. Delaktig i kommunikations- och informationsarbetet, framförallt den strategiska kommunikationsplaneringen. Framtagning av film i rekryteringssyfte.

2005-2016 Cupola AB – Marknad- och kundservicechef
Arbetsuppgifter: Produktion av 100% av företagets reklam inhouse. Det inkluderade kataloger, säljmaterial, förpackningar, logotyper, hemsida, sociala medier, pressmeddelanden och mässor/events inom säkerhetsbranschen. Kundservicechef med ansvar för 3-5 personer. Ansvarade för företagets administrativa flöden och dagliga drift för kundservice.

2020 – Berghs School of Communication – Ansvarig reklamutgivare 5 poäng
Ansvarig reklamutgivare (ARU) är ett registrerat varumärke och ett väl inarbetat kännetecken med ensamrätt för Sveriges Kommunikationsbyråer. ARU är därför en garant för att medlemsföretagen har hög kompetens och agerar professionellt. ARU är en symbol för särskild kompetens och kvalitetssäkring inom marknadskommunikationens juridik och etik. Utbildningen, som omfattar 35 timmar, motsvarar och är godkänd som 5 universitetspoäng. Förutom kunskaper inom olika rättsområden innehåller kursen också många praktiska övningar i hur man arbetar som ARU.

2014 Bolum ledarskap – Processutbildning för det utvecklande ledarskapet

2002-2005 Högskolan i Jönköping – Medie- och Kommunikationsvetenskapliga programmet 150 poäng


0708-69 09 50

anna@dotterdose.se