Filma med mobilen

Kom och lär dig filma med hjälp av mobilen eller surfplattan. Ett billigt och effektivt sätt att på egen hand producera snabba och tillgängliga filmer.

Vi kommer att på ett pedagogiskt sätt lära ut bildsnitt, ljussättning, intervjuteknik, tips och trix och upplägg kring film och manus. Vi går igenom hur klippning och redigering görs i iMovie direkt i mobilen. Hur gratis bakgrundsmusik hämtas ner och läggs in på filmen samt hur och varför man ska lägga text på sin film. Ett avsnitt kring publiceringsrätt och GDPR.

Varmt välkommen med din anmälan. Hoppas vi syns!

Pris: 3950 kr* / person

Inför utbildningen:
Innan utbildningen rekommenderar vi att ni har skapat utrymme på era telefoner, för att kunna spara film och redigera film. Ni ska även ha laddat ner iMovie eller likvärdig app för android t.ex. WeVideo eller Power Director. Rekommendation är även att Dropbox finns installerat på telefonen för att kunna spara ljudfiler och exportera till iMovie.

* exkl moms men inklusive allt som hör en gofika till. 🙂 Anmälan är bindande och eventuell avbokning av plats måste ske senast 2 veckor innan. Avbokning efter utgången tid debiteras halva kostnaden.