fbpx

Origami

Origami re:love – när fjärilens förvandling inspirerar till hållbar stil!

”Jag växte inte ur kläder, utan de växte snarare upp med mig”, konstaterar Paula Magnusson med ursprung från Brasilien med ett underbart skratt.

För Paula är återbruk av kläder en självklarhet och hon berättar bland annat att syskonens kläder fick en ny rand i samma i takt som de växte. Samtidigt understryker hon vikten av att använda tyger med hög kvalitet för att det ska vara möjligt.

Nu har Paula startat sitt eget företag i Mariestad, där hon kommer erbjuda hjälp som skräddare. På sikt planerar hon även att genomföra utbildningar och skapa en egen kollektion. När Paula kontaktade oss behövde hon råd kring strategier vid lanseringen, namnet på varumärket och framtagandet av en logotyp. Detta arbete resulterade i varumärket ”Origami re:love”, där det finns möjlighet att leka vidare med sista ordet som ”re:use”, ”re:care”, ”re:create”, ”re:think”. Just ”re:love” är en viktig uppmaning att väcka något gammalt till nytt liv och omfamna återanvändning som en central del av vår livsstil.

Med det namnet var det inte speciellt svårt att skapa logotypen. Vad skulle möjligtvis kunna passa bättre som företagssymbol än en fjäril, som är själva symbolen för förnyelse och förändring?  En otroligt vacker insekt som förvandlas från larv genom att kliva ur sin kokong med ny medvetenhet och skönhet!

Sist men inte minst, stort grattis till Mariestad – ni har precis fått en ny företagare med otroligt hög potential i er stad!