fbpx

Lidköpings Biltjänst

Det växer så det knakar hos Lidköpings Biltjänst och de behöver anställa fler personer till sin verksamhet. För Biltjänst är det viktigt att personalen har roligt tillsammans, bjuder på sig själva och vågar göra fel. Att man känner sig trygg och längtar efter jobbet på söndagar.

Tillsammans producerade vi fyra rekryteringsfilmer där flera personer från verksamheten var med på ett eller annat sätt. Målet var att lyfta Biltjänsts grundvärderingar och företagskultur i kombination med den efterfrågade tjänsten. Sen självklart att få in arbetsansökningar förstås. 😉

Filmerna publicerades och annonserades på Facebook med länkning till en unik undersida på deras hemsida. I kombination med den digitala marknadsföring gjorde vi även en tryckt annons för publicering i NLT.

Enligt ny undersökning känner 82% av konsumenterna sån inspiration efter att ha sett ett företags video att de kan tänka sig att handla av företaget bakom filmen. Kan det vara samma siffra även efter en rekryteringsfilm? Utfallet får avgöra.